Andre prøver: Dag 6 – se video

Kypros først ut på scenen i dag. // Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Vi deler noen av bildene og klippene fra prøvene fra scenen i Liverpool. I kveld kommer det korte videoklipp av hvordan det faktisk vil se ut på TV neste uke for de restenende semifinalistene i den andre semifinalen. Under her kan du se hvordan det vil se ut for deltakerne i den første semifinalen og for de første deltakerne i den andre semifinalen som hadde sine andre prøver i går. Den siste videoen fra de siste semifinalistene vil selvfølgelig også publiseres her så fort den er ute! De allerede kvalifiserte landene vil ha sine andre prøver i morgen.

Recap fra den første semifinalen.
Recap fra de første deltakerne i den andre semifinalen.
Recap fra dagens prøver.

I morgen vil de seks store landene som allerede er klare for finalen ha sine andre prøver, og vi vil dermed få et bedre innblikk av hvordan de også vil se ut. Disse er:
Tyskland
Frankrike
Italia
Ukraina
Spania
Storbritannia

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s