Eurovision 2023 : Leserinnlegg topp 10 – Silje

Vår leser, Discord-medlem og ikke minst logo-maker og tidligere design-hjelp(!) Silje, har sendt inn sin topp 10 til oss i år! Det syns vi er veldig hyggelig!

10.
Belgia
Gustaph
Because of You

Brukte langt tid på å bestemme meg for om jeg likte denne eller ikke. Kan være jeg blir fort lei av den, men akkurat nå er den bare så utrolig catchy! Syns også Gustaph er utrolig kul som artist, og gleder meg veldig til å se dette på scenen! Tror han kan komme mye høyere opp enn oddsen tilsier.

9.
Danmark
Reiley
Breaking My Heart

Ikke min vanlige smak, men syns denne har kvalitet! Klarer ikke helt å sette fingeren på hvorfor, men dette er en av de få låtene i år hvor jeg bare føler at absolutt alt stemmer. Også er den årets desidert søteste sang.

8.
Sverige
Loreen
Tattoo

Kanskje er jeg en av de få som ikke har Sverige i min topp 5 i år, men er fortsatt veldig stor fan av denne. Jeg elsker Loreen og alt hun lager, og det er vanskelig å være kritisk til henne. Alt i alt så syns jeg ikke dette er den beste sangen hun har laget, og kunne egentlig tenke meg mange andre sanger av henne jeg mener hadde gjort det bedre – men som sagt, ingenting fra Loreen er dårlig, ever. Hadde vært helt rått om hun tok en Johnny Logan!

7.
Frankrike
La Zarra
Évidemment

Franskeste sangen jeg har hørt, kanskje bortsett fra Voilà. La Zarra er en helt rå sanger, og sangen er perfeksjon. Tror denne blir helt sinnsyk på scenen.

6.
Serbia
Luke Black
Samo Mi Se Spava

En sang om å ville sove hele tiden? Relaterer. Den her er så undervurdert! Minner meg om noe man kunne sett i Eurovision 2007-2011, som jeg har savnet. Jeg elsker dem mørke og intense viben denne sangen har, og elsker Serbia for å alltid bare gjøre greia si.

5.
Italia
Marco Mengoni
Due vite

En av de sangene som har vokst mest på meg i år! Elsker pianodelen, og de Italienske vibbene. Italia skuffer meg aldri, heller ikke i år!

4.
Australia
Voyager
Promise

Denne sangen føles som alt jeg elsker med 70-80 talls musikk, bare bedre. Elsker intensiteten! Ingenting negativt å si om Australia i år.

3.
Østerrike
Teya & Salena
Who the Hell is Edgar?

Jeg elsker hvor orginal denne sangen er. Sykt catchy, og vanskelig å glemme. Syns også Teya og Salena er sinnsykt dyktige, og er veldig spent på hvordan de blir live. Også elsker jeg Edgar Allan Poe, så en sang om han er perfekt!

2.
Norge
Alessandra
Queen of Kings

Jeg var på MGP i Trondheim med Alessanda-plakat. Ble så gira at plakaten ble ødelagt lenge før Alessandra vant. Alltid vanskelig å være nøytral med Norge, men dette er definitivt en av de norske bidragene jeg har vært mest stolt av på veldig lenge. Alessandra har en sinnsyk utstrålig og et stort talent. Tror og håper at vi kommer høyt i år!

1.
Finland
Käärijä
Cha Cha Cha

Om det er noen som fortjener å vinne i år så er det Käärijä. Dette bidraget er så crazy at til og med eurovisionfans får whiplash, i tillegg til at det på en merkelig måte er skikkelig bra. Skal kjøpe meg et finsk flagg. Og noe sykt grønne klær. Go boy from Vantaa.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s