Andre prøver: Dag 7 – se video

Frankrike på scenen i dag. // Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Vi deler noen av bildene og klippene fra prøvene fra scenen i Liverpool. I kveld kommer det korte videoklipp av hvordan det faktisk vil se ut på TV neste uke for de allerede kvalifiserte finalistene. Under her kan du se hvordan det vil se ut for deltakerne i den første semifinalen og to videoer som sammenlagt viser alle deltakerne i den andre semifinalen. De siste klippene av finalistene vil selvfølgelig også publiseres her så fort videoen er ute! Dette er årets siste dag med prøver, for i morgen er det nemlig tid for årets åpningsseremoni før selve Eurovision-uka setter i gang.


Dagens land som vi får se er:
Tyskland
Frankrike
Italia
Ukraina
Spania
Storbritannia

Recap fra den første semifinalen.
Recap fra de fem første i den andre semifinalen.
Recap fra de resterende deltakerne i den andre semifinalen.
Recap fra dagens prøver for finalistene.

Finalistene har også trukket hvilken halvdel de skal opptre i under finalen. Det endte slik:

Tyskland – Andre halvdel
Frankrike – Første halvdel
Italia – Første halvdel
Ukraina – Første halvdel
Spania – Første halvdel
Storbritannia har tidligere fått andre halvdel

I morgen er det tid for åpningsseremoni for Eurovision-uken, vi gleder oss til å se hva alle de forskjellige deltakerne vil stille opp med på løperen!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s