Dette er vår vinner av Eurovision 2023

Helt siden 2017 har vi i Eurovision Squad publisert våre topp 10-lister av låtene som deltar i årets konkurranse. I år gjorde vi en vri på det ved å la dere lesere få sende inn deres topplister og det har vært gøy å lese hvilke favoritter dere har.

Nå har vi slått sammen alle topplistene fra både Squad-medlemmer og lesere for å finne ut av hvilken låt som er Eurovision Squad sin vinner av Eurovision Song Contest 2023. Beregningen av resultatet har foregått på akkurat samme måte som i den vanlige konkurransen. Den låten som folk har hatt på førsteplass får 12 poeng, andreplass 10 også 8-1 poeng for resten av topplisten.

Resultatet er klart og du kan få se hvem som vinner gjennom en god og gammeldags live-avstemning som vi kjenner til fra Eurovision-finalen. Bare klikk på denne linken for å se hvem som har fått flest poeng.

Spoiler Alert: Ikke scroll videre om du vil se live-avstemningen.

Under kan du også se den fullstendige poengfordelingen.

Hva tenker du om resultatet? Blir det Sverige som også vinner den store Eurovision-finalen neste helg? Vi takker dere som sendte inn deres topplister og ønsker alle en riktig god Eurovision-uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s