Se live i dag: Åpningsseremonien av Eurovision Song Contest 2023

Foto: Eurovision Song Contest via Facebook.

I dag åpnes selveste Eurovision Song Contest 2023 med at alle delegasjoner og involverte går på det turkise teppet inn til selve seremonien. Den kan følges live her fra 16:00 i ettermiddag. Hvis du har lyst til å være med og chatte med oss og dele dine tanker (om for eksempel hva slags antrekk de forskjellige stiller opp med eller liknende) så er du hjertelig invitert inn i vår Discord-gruppe ved å klikke deg inn her. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende, kun gøy og moro med oss andre i chatten!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s