3. og 4. show i Rising Star!

712607882Mandag forrige uke slo Israel nok en gang til med en helaften hvor man kunne være med å oppdage nye artister. I løpet av kvelden fikk Helen, Julietta,  Yona Shabin, Yosef Gal og  Yonit Zaidenberg videre i konkurransen!

Dette betyr at det nå er totalt fjorten deltakere så langt i utvelgelsen. Disse er da: Beatbox Element, Diana Golbi, Hallelujah ‘Halli’ Lewis, Helen, Imri Ziv, Judy Layne, Julietta, Lee Sabach, Osher Biton, Sapir Nahon, Ta-La-Te, Yona Shabin, Yonit Zaidenberg og Yosef Gal.

Dommerne i konkurransen har også lenker til eurovision song contest. Disse er: Harel Skaat (Israels representant i Oslo i 2010), Keren Peles (På kortlisten til å representere Israel i 2009), Asaf Amdurski (Eksmann til Michal Amdurski, som deltok i Kdam (Israels tidligere utvelgelsesmetode for eurovisionen) i 2001 og 2006), Static og Ben-El Tavori (Den mest populære pop duoen i Israel nå for tiden, blant annet kjent for låta Barbie).

(הַכּוֹכָב הַבָּא) returnerer også i kveld for show nummer fire. Vil du se det starter det 20:00 og kan sees her: http://www.mako.co.il/mako-vod?partner=NavBar

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s