Hellas sender Demy!

demy_eurovision-2017Ryktene har gått frem og tilbake rundt hvordan Hellas vil gjøre sin utvelgelse i år. Det viste seg også at navnet som ble nevnt flest ganger også var det som kringkasteren ERT selv hadde valg, nemlig artisten Demy!

Selv om Demy er valgt internt i kringkasteren skal det likevel holdes en finale hvor låta hun reiser til Kiev med vil velges! I denne finalen (som det ikke er satt noen dato til enda) kommer hun til å opptre med tre låter. Alle disse låtene er skrevet av Dimitris Kontopoulos, som tidligere har skrevet flere eurovision-bidrag som for f.eks. Anna Vissi (2006), Sakis Rouvas (2009) og Farid Mammadov (2013).

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s