2. Semifinale i kveld – vil Norge kvalifisere seg?

0157d80bb3126246c402a40f937af95a
I kveld er Norge med og konkurrerer om en finalebillett. Vil det gå veien?

Så er dagen kommet hvor den andre semifinalen skal avgjøres, og vi får se om vårt kjære hjemland vil klare å synge seg opp til en finaleplass i år. Vi har vært flinke og gjort det bra i mange år, men i fjor datt vi dessverre litt ned igjen når Agnete ble værende i semifinalen.

Det var også drama under gårsdagens juryshow, hvor masken til Joakim ikke fungerte som den skulle og han endte opp med å stå der med en maske helt uten lys. Den norske delegasjonen klaget dette inn til EBU med forespørsel om ny opptreden, men denne ble avslått. Juryen har dermed allerede gitt sine stemmer til Norge ut ifra et show som egentlig ikke var helt slik det skulle. Hvor mye dette kan ha påvirket er umulig å si, men jeg er sikker på at fremføringen ellers var såpass bra at de klarte å dra til seg noen poeng. Vi får krysse fingrene for at ikke det samme skjer ved kveldens endelige semifinale!

Her er hele listen over kveldens bidrag:

 1. Serbia
 2. Østerrike
 3. Makedonia
 4. Malta
 5. Romania
 6. Nederland
 7. Ungarn
 8. Danmark
 9. Irland
 10. San Marino
 11. Kroatia
 12. Norge
 13. Sveits
 14. Hviterussland
 15. Bulgaria
 16. Litauen
 17. Estland
 18. Israel

 

Nok en gang har vi sett på hvem vi tror vil kvalifisere seg, denne gang med litt mer variasjon enn før forrige semifinale. Det skal vel allikevel sies at vi er ganske så samkjørte også denne dagen, og at vi kan se hvilke land som muligens kommer til å kjempe om de siste plassene hvis vi tror rett.

Hanne tror disse vil gå videre:

 • Bulgaria
 • Danmark
 • Estland
 • Irland
 • Israel
 • Kroatia
 • Makedonia
 • Norge
 • Romania
 • Ungarn

Jesper tror disse vil stå på scenen også i finalen:

 • Bulgaria
 • Danmark
 • Estland
 • Hviterussland
 • Irland
 • Israel
 • Makedonia
 • Norge
 • Romania
 • Ungarn

Og dette er de jeg tror vil kvalifisere seg i kveld:

 • Bulgaria
 • Danmark
 • Estland
 • Hviterussland
 • Israel
 • Kroatia
 • Makedonia
 • Norge
 • Romania
 • Ungarn

 

Den andre semifinalen kan sees på NRK1 klokken 21:00 i kveld, eller på NRK nett-tv eller eurovision.tv.

Håper alle får en hyggelig Eurovision-kveld, hvem tror DU går videre?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s