Finalistene fra andre semifinale!

705d5a46-ae21-427a-b07a-5be4d1e25f10Før vi nevner noe, så må vi gratulere oss alle med å få NORGE TIL FINALEN I EUROVISION SONG CONTEST! Dette er det vi har håpet og bedt for siden finalen i mars – og endelig har det JOWST og Aleksander Walmann fått det de har jobbet så hardt for!

Uansett hvor glade vi er på våre egne vegne – så er de tross alt ni andre land som har kommet seg til finalen i kveld. De ti deltakerne som fikk seg en finaleplass i kveld er:

Østerrike
Romania
Nederland
Ungarn
Danmark
Kroatia
Norge
Hviterussland
Bulgaria
og…
Israel!

Senere i kveld trekker alle semifinalistene hvilken halvdel av finalen de skal opptre i – så er det opp til kringkasteren NTU hvilket nummer vi får i finalen.

I finalen er det allerede seks direktekvalifiserte bidrag: Frankrike, Italia, Spania, Storbritannia og Ukraina. Av disse er det kun ett som har en plassering i finalen fra før av – og det er Ukraina, som fikk nummer 22 av 26, som følge av en trekning.

I tillegg til de seks direktekvalifiserte gikk ti deltakere videre i den første semifinalen. Disse ti er:

Sverige
Australia
Belgia
Aserbajdsjan
Portugal
Hellas
Polen
Moldova
Kypros
oooog…
Armenia!!

Vi i eurovision på norsk kommer med rekkefølgen til alle bidragene til dere i morgen. Nå skal vi bruke resten av kvelden på å feire at NORGE KAN FAKTISK VINNE EUROVISION!!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s