Årets vinner venter på livreddende behandling på sykehus

Portugal's Salvador Sobral celebrates after winning the grand final of the Eurovision Song Contest 2017 at the International Exhibition Centre in Kiev

Salvador Sobral klarte å sjarmere alle og sikre Portugal sin første seier i Eurovision Song Contest etter mange år med dårlige resultater. Han var hele tiden åpen om sine helseproblemer og sendte søsteren Luísa Sobral til å gjøre prøvene, men klarte selv å stille opp i selve konkurransen.

For noen uker siden annonserte han at han skulle gjøre en avskjedskonsert før han tar en pause for å fokusere fullt og helt på sin egen helse, hvor han leverte en tårevåt siste fremføring av vinnerlåten Amar pelos dois sammen med søsteren.

I disse dager er Salvador innlagt på sykehus i Lisboa, hvor legene observerer hjerteproblemene i påvente av hjertetransplantasjon.
Det er mange ubekreftede rykter som florerer i media, siden dette er sensitive og private opplysninger, men det sies at han nå er så svak at Sobral får hjelp av maskiner til å holde seg sterk nok frem til en transplantasjon, og at han kan ha måneder igjen hvis han ikke får hjelp.

Her i Eurovision på norsk vil vi ikke påstå hverken det ene eller det andre bortsett fra det faktum at Salvador er syk, men vi ønsker ham all lykke til og god bedring fremover!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s