Finland sender Saara Aalto

saara-aalto-promoDet har lenge vært spekulert i om Saara Aalto, som tok en imponerende andreplass i britiske X-Factor i fjor, skulle representere sitt hjemland i Eurovision Song Contest i nærmeste framtid. Finske eurovisionfans bønner har siden da blitt hørt og tidligere denne måneden bekreftet Aalto ryktene om at det er hun som skal reise til Lisboa i mai for å gi landet en velfortjent revansj.

Saara har deltatt i den finske utvelgelsen, Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) to ganger tidligere, nemlig i 2011 og 2016. Denne gangen skal hun derimot opptre alene i finalen. I år har nemlig kringkasteren YLE valgt ut representanten på forhånd. Hun skal synge tre låter i en TV-sendt finale, hvor folket skal få bestemme hvilken låt de vil de skal representere landet med. Finalen skal finne sted 3. mars.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s