Nå skjer det snart: presentasjon av årets MGP deltakere

Melodi_grand_prix_(black)

Ventetiden er straks over, klokken 12:15 i dag vil NRK presentere årets 10 deltakere til Melodi Grand Prix 2018. Rykter sier at dette vil være et sterkt år, og at det også blir flere gledelige gjensyn og kjente fjes. Navn som Stella Mwangi og Ida Maria har vært oppe, i tillegg til fjorårets representanter. Nytt for året er at låtene vil bli publisert i sin helhet så fort artistene er presentert, og vi kan dermed kose oss og høre samtlige låter i dag. Jeg er spent på synsingen rundt omkring i landet, og har en følelse av at vi kanskje kan se enkelte gli opp som store favoritter ganske tidlig.

Du kan følge artistlanseringen live på NRK nett-tv eller på NRK2 fra 12:15.

Hvem håper du på å få se?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s