Lea Sirk vinner i Slovenia

lea-sirk.peg_
Etter helgens finale i EMA i Slovenia, så var det artisten Lea Sirk som stakk av med seieren!

Den slovenske utvelgelsen besto i år av en semifinale 17. februar. Her var det totalt 16 deltakere som prøve å komme seg til finalen en uke senere. Finalistene ble Ina Shai, Indigo, Lara Kadis, BQL, Proper, Marina Martensson, Nuska Drascek og Lea Sirk.

Finalen 24. februar besto derfor av åtte bidrag. Av disse var det til slutt Lea Sirk som ble juryens favoritt og folkets tredje plass. Dette var likevel nok til å vinne hele konkurransen! Låten Lea skal representere Slovenia med heter «Hvala, Ne!».

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s