Jessika & Jenifer representerer San Marino

Etter at San Marino avholdt sin første nasjonale finale til Eurovision Song Contest i kveld, gikk Jessika & Jenifer av med seieren med sangen «Who we are».

Resultatet ble avgjort i en kombinasjon av folkestemmer og jurystemmer. Da resultatet var klart sto duoen Jessika & Jenifer igjen som vinnere. Jessika Muscat kommer fra Malta og har tidligere forsøkt å representere hjemlandet i Eurovision. Jenifer Brening er fra Tyskland og sang i tillegg «Until the morning light» i kveldens finale. Opprinnelig var det meningen at den sanmarinske rapperen IROL skulle synge sammen med Jessika, men før finalen ble han byttet ut med Jenifer.

Kveldens finale besto av artister fra flere land, blant annet norske Camilla North. Camilla kommer fra Bergen og framførte «Yo no soy tu chica». San Marino har så langt kommet til Eurovision-finalen kun en gang, dette var da Valentina Monetta deltok i 2014.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s