Oppdatering: Mikolas (Tsjekkia) til sykehus – Klarer ikke gå

2692654

Det er nylig sendt ut en melding fra den tsjekkiske delegasjonen om at deres representant Mikolas er sendt til sykehus med ryggskader etter dagens prøve. Det var ikke noe som var visuelt synlig under prøven, men han avbrutte den tidlig når han kjente smerter. Per nå er alt av presse for Tsjekkia utsatt, og Mikolas vil tilbringe resten av dagen på sykehus.

OPPDATERING 21:20:
Mikolas la for noen minutter siden ut et innlegg på sin egen instagram-konto med følgende melding:

I can confirm that I got injured during the rehearsal and the situation got worse after several hours. I can’t even walk now. Got back from the first hospital and I am now heading to another one. Thanks for all your messages and prayers we are all doing our best to get me up on my feet soon. I will perform no matter what.

Mikolas og Tsjekkia er en av årets store favoritter både blant fans og på bettinglistene. Vi ønsker ham masse god bedring og håper alt går bra!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s