Presentasjon: Norge

e1e05911aa42a2ed52b780b51d1c3a14

ALEXANDER RYBAK – THAT’S HOW YOU WRITE A SONG

Skrevet av: Alexander Rybak
Deltar i: Andre semifinale (nr. 1)

Okei, vi trenger vel strengt talt ikke å presentere denne karen her, og ikke bare fordi han er årets norske representant. Alexander Rybak kan vel kalles en norsk Eurovision-legende etter den soleklare Eurovision-seieren i 2009. Fairytale er vel mer eller mindre den norske nasjonalsangen i Eurovision-sammenheng, og det føles bare merkelig å skulle fortelle dere nok en gang om hvordan han ble et kjent fjes for alle og enhver.

Fiolinist og artist (og profesjonell sjarmør vil jeg si) Alexander Rybak ble nemlig allemannseie når han dro Eurovision til Oslo for rundt 10 år siden, og han er ikke en vi har glemt med det første. Han er vår stolthet, og nå sender vi ham tilbake til sirkuset hvor alt startet. Siden den gang har han turnert masse, gitt ut musikk, skrevet musikk (også for nasjonale finaler), og vi så ham sist i Eurovision i pauseinnslaget i 2016.

Nå er han tilbake og skal igjen forsvare Norges ære, men vil det bli en reprise på hva som skjedde i 2009? Vi kan ikke spå fremtiden, men vi ønsker selvfølgelig Rybak og resten av den norske delegasjonen masse lykke til i Lisboa og håper de nyter Eurovision Song Contest 2018!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s