Presentasjon: Latvia

a2e06b287e1a9db34034e5787ff5205f

LAURA RIZZOTTO – FUNNY GIRL

Skrevet av: Laura Rizzotto
Deltar i: Andre semifinale (nr. 14)

Laura Rizzotto er en sanger, låtskriver og pianist født i Brasil, med latvisk far og brasiliansk mor. Hun har skrevet over 100 låter, selv om hun bare er 23 år gammel, og skrev sin aller første låt som 11 åring. Hun gav ut sitt første album i 2011 og har studert musikk i USA. I 2017 gav hun ut låten Miracle, som er dedikert til trafikkofre, og ble spilt under Global Conference on Road Safety. 

Eurovision-bidraget Funny Girl vil bli gitt ut på den kommende EP’n Amber, som skal gis ut i løpet av året.

Hva tror dere om Latvias sjanser i årets konkurranse? Vil Laura kvalifisere seg fra den andre semifinalen og gi landet en bedre plassering enn i fjor?

 

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s