Presentasjon: Makedonia

eye-cue-fyr-macedonia-eurovision-2018-lost-and-found

EYE CUE – LOST AND FOUND

Skevet av: Bojan Trajkovski og Darko Dimitrov.
Deltar i: Første semifinale (nr. 11)

Duoen Eye Cue ble internt valgt ut av den makedonske kringkasteren MKRTV til å representere landet i år. Gruppa ble dannet i 2008 og består av vokalistene Bojan Trajkovski og Marija Ivanovska. Allerede første året de lagde musikk sammen hadde de stor suksess med låten sin «Magija». To år senere gikk de i tillegg rett inn på MTV Adria sin topp 20 liste med låten «Not This Time».

I tillegg til suksessen på balkanske topplister har gruppa også deltatt i den makedonske eurovision-utvelgelsen Skopje Fest tidligere. Dette gjorde de i 2015 med låten «Ubava», som de vant med. I Skopje Fest valgte man vanligvis landets bidrag et år i forkant, men for esc i 2016 valgte MKRTV ut artisten Kaliopi internt som Makedonias representant i stedet. Eye Cue har derfor endelig fått sin sjanse til å skinne i år med pop-låten «Lost and Found». Vi håper den faller i smak hos de der hjemme, slik at gruppa får en særs god eurovision-opplevelse i år!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s