Presentasjon: Belgia

LauraG-20-e1517505095423

SENNEK – A MATTER FOR TIME

Skrevet av: Laura Groeseneken, Alex Callier og Maxime Tribeche.
Deltar i: Første semifinale (nr. 4).

I år sender Belgia 28 år gamle Laura Groeseneken. Hun er en belgisk sanger og låtskriver, som også har spilt keyboard for den belgiske sangeren Ozark Henry tidligere. Sjangere hun er spesielt aktiv i er soul, elektronisk musikk og pop. Selv om musikk opptar mye av livet hennes, jobber hun faktisk på IKEA til vanlig. Faktisk så er hennes bidrag til eurovision den første låten hun gir ut under sitt eget artistnavn, Sennek. Låten tok faktisk en 19. plass på topplista i Belgiske Flandern.

Sennek ble internt valgt av den lokale kringkasteren VRT og låten har hun vært med på lage selv. Belgia er ikke fremmed for gode resultater de siste årene, og vi håper at Laura kan få være en av artistene i den rekken!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s