3 låter videre i Sveits

Den italienske kringkasteren RSI i Sveits har offentliggjort hvilke tre bidrag som er et steg nærmere Eurovision-scenen i Tel Aviv i mai. Sveits har i år valgt å gjøre en endring i sin metode for å velge ut bidrag der et jurypanel vil velge bidraget bak lukkede dører. Nå har RSI publisert hvilke tre bidrag fra deres utvelgelse som jurypanelet skal vurdere om er gode nok til ESC.

Følgende tre er videre:

  • Julie Meletta – Mama (I walk alone)
  • Sebalter – Carry the light
  • Scilla Hess – Playground

Tidligere i høst arrangerte RSI en online-avstemning der kringkasteren offentliggjorde sine 13 kandidater for Eurovision. Av disse var det Julie, Sebalter og Scilla som fikk flest stemmer. Eurovision-fansen vil kjenne igjen Sebalter fra Eurovision Song Contest 2014 da han deltok med «Hunter of stars». Alle bidragene som var med i RSI sin runde kan finnes her.

I Lisboa ble Sveits representert av duoen Zibbz med låten «Stones». Bidraget kom på en 13. plass i semifinalen og gikk dermed ikke videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s