Mihai trekker seg fra Selecţia Naţională!

mihaiMihai Trăistariu er et navn som ikke trenger mye forklaring for eurofans flest. I 2006 representerte han Romania med låten «Tornerò», som han tok en verdig 4. plass med. Totalt har han deltatt i den rumenske finalen Selecția Națională hele åtte ganger – og siden 2016 har han faktisk deltatt i alle de nasjonale finalene i landet.

Nå har pipa derimot fått en annen lyd. Mihai har nemlig bestemt seg for å trekke seg fra årets rumenske finale. Dette forklarer han slik:

«Jeg stoler ikke på objektiviteten til arrangørene. Helt fra starten har situasjonen vært uklar når det kommer til konkurrentene. De som gikk gjennom utvelgelsen og de som senere ble favorisert«.

Mihai blir derfor den andre artisten som trekker seg fra årets rumenske finale. Den første var Dan Bittman, som rett og slett ikke fikk tid i planene sine til å delta. Mihai skulle opptre med låten «Baya». Om et annet bidrag skal få hans plass i konkurransen er ikke klart i skrivende stund.

Hva syns du om at Mihai trekker seg?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s