Zale og Gašper vinner i Slovenia

2017-11-07-20-30-17-112804
Etter en spennende finale i Slovenia i kveld, så har de endelig valgt sitt bidrag til ESC! Valget falt på Zala Kralj & Gašper Šantl med låten Sebi (Til deg selv). De vant med intet mindre av 72,88 % av stemmene i superfinalen, mot forehåndsfavoritten Raiven. Låten kan du høre lenger ned i innlegget.

Slovenia skal opptre i første halvdel av første semifinale 14. mai. Der møter de blant annet Dardude fra Finland og Tamta fra Kypros.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s