Danmark sender Leonora

Skjermbilde
Etter kveldens finale-bonanza, har vi fått vårt aller første skandinaviske bidrag til eurovision song contest. Bidraget kommer fra våre kjære venner i sør, nemlig Danmark. De sender Leonora med låten «Love Is Forever» til Tel Aviv! Hun vant med 42 % av stemmene i kveld. Låten kan du høre lenger ned i innlegget.

Danmark deltar i første halvdel av andre semifinale i eurovision. Dette er samme semifinale som både Sverige og Norge deltar i. Her møter man blant annet Roko fra Kroatia og Ester Peony fra Romania, som begge vant sine nasjonale finaler forrige helg.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s