Presentasjon: Slovenia

icantremembertheirnamesbuttheyreslovenianZALA KRAJ & GAŠPER ŠANTL – SEBI
Skrevet av: Zala Kralj & Gašper Šantl
Sjanger: Indie-pop
Deltar i: Første semifinale

Zala og Gašper er en duo fra Maribor, Slovenia. De har ikke vært aktive innenfor musikk lenge – men det betyr ikke at de ligget på latsiden. Med Zala som vokalist og Gašper som multi-instrumentalist, så har de sluppet hele 4 singler  og per dags dato.

Duoen vant den nasjonale finalen EMA mot forhåndsfavoritten Raiven med hele 72 % av publikumstemmene. Dette var deres første forsøk i konkurransen, og vi krysser fingrene for at like mye klaffer med låten «Sebi» i Tel Aviv!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s