Presentasjon: Irland

c905074d36b19dda9f47d45e75b0be78

SARAH MCTERNAN – 22
Skrevet av: Janieck van de Polder, Marcia Sondeijker og Roel Rats
Deltar i: Andre semifinale

Sarah McTernan er en singer-songwriter som ble kjent igjennom The Voice of Ireland, hvor alle fire dommere snudde seg. Hun har studert musikkteknologi, men også jobbet en del som makeup artist. Utenfor musikkstudiene og The Voice har hun knapt vært borti musikk, men startet et band etter musikkonkurransen som spilte på diverse lokale steder. I fjor var hun med i San Marinos nasjonale utvelgelse, med en låt skrevet av svenskene Ylva Persson og Linda Persson.

Kan Sarah fortsette og klare å gi Irland en finaleplass slik som i fjor, eller er det tilbake til dårligere resultat for landet med flest seire? Vi ønsker uansett masse lykke til!

 

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s