Presentasjon: Sverige

e69cf0fd98d9d87e8e993373e04de236

JOHN LUNDVIK – TOO LATE FOR LOVE
Skrevet av: John Lundvik, Anderz Wrehov og Andreas Stone Johansson
Deltar i: Andre semifinale

 

 

John Lundvik er egentlig låtskriver, men så skjedde det noe i fjor som endret alt. Han fikk nemlig også fremføre sin egen låt i Melodifestivalen 2018, og ble vilt populær i Sverige når han klarte å dra hjem bronseplasseringen det året. Han har siden det holdt på som artist og låtskriver, og det svenske folket er så store fans at de stemte ham helt frem i år!

Som låtskriver ble Lundvik for alvor kjent når han i 2010 skrev bryllupssangen til Kronprinsesse Victoria og DanielWhen You Tell the World You’re Mine. Han står også blant annet bak Anton Ewald sitt bidrag til Melodifestivalen i 2014, Natural. 

Det blir et spesielt år for Lundvik når han nå i år skal få delta i Eurovision. For ikke nok med at han representerer Sverige, men han deltar også som låtskriver bak årets britiske bidrag, Bigger Than Us. Han vil altså teknisk sett allerede ha dobbelt så stor sjanse for å vinne årets konkurranse, og det er jo ikke så verst!

Vi ønsker söta bror eller brorsan riktig lykke til i mai!! Må vi se og slått av svenskene nok en gang?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s