Presentasjon: Norge

c0dac316f50880034309f7f7edb620f0

KEiiNO – SPIRIT IN THE SKY
Skrevet av: Alexander Olsson, Tom Hugo, Fred Buljo og Alexandra Rotan
Deltar i: Andre semifinale

Trioen KEiiNO ble opprettet i 2018 og består av Tom HugoAlexandra Rotan og Fred Buljo.

Tom Hugo kjenner vi MGP fans godt til fra før av. Han deltok både i 2013 og 2018 og har engasjert seg i dette herlige MGP-samfunnet vårt. I tillegg skriver han hits på hits, blant annet til kjente k-pop band som EXO og SHiNee.

Alexandra Rotan ble vi fans kjent med i fjor, når hun isammen med Stella Mwangi tok 3. plassen i MGP, men hun har også vært med i både MGP jr. og Idol tidligere. I tillegg har hun hatt det store oppdraget med å reise rundt på turné med selveste Alan Walker.

Fred Buljo tilfører det samiske til dette bidraget, og er tidligere mest kjent for TV-tittere flest fra han deltok i Norske Talenter i 2008 med gruppa Duolva Duottar. Ellers er han et veldig kjent ansikt i det samiske musikkmiljøet.

Vi i Eurovision på norsk heier selvfølgelig på det norske bidraget, og håper de kan gjøre oss stolte i Tel Aviv!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s