Presentasjon: Latvia

9119248616ab8c504eb74e1ab0a65086

CAROUSEL – THAT NIGHT
Skrevet av: Sabīne Žuga og Mārcis Vasiļevskis
Deltar i: Andre Semifinale

Carousel er originalt en duo, men har nå blitt en kvartett når de la til dobbelbass og trommer. De beskriver låta si som vintage og romantisk. For tiden jobber de med debut albumet sitt, og håper at Eurovision vil gi de en mulighet til å nå ut til et internasjonalt publikum før de gir ut ny musikk.

Tror dere Latvia kan klare å ta seg opp igjen i konkurransen med dette bidraget?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s