Vi skal til Rotterdam

516ca44a-6500-49e5-8c16-eafc928581b6

EBU har i dag offentliggjort at Rotterdam skal arrangere Eurovision Song Contest 2020.

Det sto mellom Rotterdam og Maastricht om hvem som skulle få avholde konkurransen neste år. Til slutt ble det Rotterdam som trakk det lengste strået, og neste års Eurovision blir da å finne sted i Ahoy Rotterdam. Samtidig som vi har fått vite vertsby har vi også fått datoer. Semifinalene skal finne sted 12 og 14. mai med finale lørdag 16. mai.

Dette er første gangen Rotterdam arrangerer Eurovision Song Contest, men ikke aller første EBU-event, for i akkurat samme arena Ahoy Rotterdam ble Junior Eurovision avholdt i 2007. Vi gleder oss uansett til neste års konkurranse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s