«Open Up» er slagordet til Eurovision 2020!

Det at eurovision-finalene hvert år bygger rundt et slagord er på ingen måter noe nytt. Helt siden finalen i Tallinn i 2002 har dette vært en tradisjon som vi fansen liker SVÆRT godt. Hvem trenger vel ikke noen nye inspirerende quotes å slenge på bakgrunnen sin liksom? Noen er kanskje mer passende enn andre. Jeg hadde f.eks. heller foretrukket å ha de inspirerende ordene «Share The Moment» fra 2010 lysende fra skjermen min, fremfor det noe mer kinky «Light Your Fire 🔥» fra 2012. Men det er jo selvfølgelig en smakssak!

Årets slagord er faktisk en fin blanding av dem begge.  Valget falt på «Open Up», som hos flere av fansen har vært oppe for fri tolkning.

76706911_474303006506680_3468860736392921088_n

Men fra spøk til alvor, hva er egentlig tanken bak slagordet?

Eurovision.tv skriver på sine sider at de som har fått jobben med å organisere eurovision 2020 tok turen ut til folket for å spørre intet mindre enn 100 nederlendere hvordan man representerte dem best under verdens største musikalske live event. Ordet «åpenhet» dukket til stadighet opp.

Det slagordet skal bidra med under årets finaler er en invitasjon til å åpne opp for hverandre, åpne opp for musikk, og ikke minst åpne opp for andre kulturer! Eurovision.tv påpeker at dette er en melding som er svært viktig i vår tid, ettersom mennesker flere steder bekymrer seg for sin frihet, og derfor velger å ikke åpne opp om hva de faktisk føler 😢.

De avslutter begrunnelsen med dette, som hørtes så inspirerende ut at jeg valgte å lage et cheesy bilde av det:

Vi-må-åpne-oss-opp

Et nydelig budskap fra en gjeng som vi håper skaper et like nydelig eurovision for oss alle 💕!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s