To land trekker seg fra eurovision 2020!

Det er tidligere nevnt at Ungarn ikke blir å se under neste års finale 😢. Jeg håpet jo selvfølgelig det skulle stoppe der, før man får et skikkelig euro-breakdown! Det ble ikke sånn, og i dag fikk jeg nok et hakeslepp. I formiddag kom nemlig nyheten om at Montenegro også holder seg hjemme neste år. Noe som selvfølgelig er helt krise!

75424814_452672238706761_26212748048203776_n

Montenegro deltok aller først som en del av Serbia og Montenegro i 2004 og 2005, før de slo opp i 2006. Fra 2007 deltok de som single lady, men dessverre med ganske triste resultater. Faktisk så så de ikke snurten av en finale før i 2014. Deres aller beste resultat kom året etterpå da Knes kapra en 13. plass i finalen med låten «Adio». Siden da har de kommet blant de 3 siste i sine semifinaler.

Til tross for at Montenegro ikke gjør det nevneverdig bra i eurovision, så vil de absolutt bli savnet! Dette er fordi de har introdusert noen fantastiske karakterer i gjennom årene som man ikke kan glemme. Vi nevner i fleng:

Rambo Amadeus og hans trojanske hest i 2012!
1120878t1h17e0

Kosmonautene Who See fra 2013!
who see igranka 1

og ikke minst: Slavko og hestehalen hans fra 2017!
tenor

Jeg håper derfor at denne lille hederen vil bidra til at Montenegro kommer tilbake neste år. Enten du sender noe helt crazy eller noe som havner rett til topps. Vi er glad i deg uansett💗

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s