MGP-finalen flyttes til Trondheim!

mhp.jpg

Det er 60 års jubileum for MGP i Norge i 2020! Det går selvfølgelig ikke ubemerket hen og som vi har tidligere nevnt at det er intet mindre enn 5 delfinaler og 1 stor finale som skal holdes i den anledning. I skrivende stund er det faktisk bare 60 dager til den første delfinalen i MGP.

Men det er jo tross alt jubileum! Og hva er vel en skikkelig feiring uten noen overraskelser? I dag kom en nyhet som sjokkerte så mange av oss norske eurofans! Finalen skal nemlig holdes i Trondheim – i stedet for Oslo! Nærmere bestemt Trondheim Spektrum.

Det er mye å glede seg til! Prosjektleder for MGP, Stig Karlsen, sier nemlig til NRK:

Folk-kan-vente-seg-et

Med kun 95 dager til den norske finalen er dette en skikkelig bombe! Vi håper selvfølgelig Karlsen har rett – og gleder oss som små unger til vår egen lille (som ikke er så liten lenger!) finale 😍 !

Hvem håper du å se i MGP 2020?
Tror du Norge vinner eurovision denne gangen?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s