I kveld: Første semifinale i Albania!

ENDELIG begynner de nasjonale finalene – og den som starter festen er som vanlig Albania 🇦🇱. Etter jordskjelvet som fant sted der i slutten av november var det nemlig ikke en selvfølge at finalene skulle holdes nå – men slik gikk det altså ikke. Festivali i Këngës 58 holdes som planlagt, så kan vi allerede si: MERRY FIKMAS 🎼!

the-same-procedure-5aca0c

Albania kjører «same procedure as every year» . To semifinaler og en finale. Andre semifinale holdes i morra – og finalen på søndag. Deltakerlista for kvelden ligger litt lenger ned i innlegget (og på forhånd beklager jeg om noen av oversettelsene ikke er helt riktige. Kan ikke albansk!! 😱). Vil du høre låtene på forhånd, er det bare å trykke på dem!

01. Bojken Lako – Malaseen (La det bli sett)
02. Kanita Suma – Ankth (Angst)
03. Devis Xherahu – Bisedoj Me Serenatën (Snakke med serenaden)
04.  Aldo Bardhi – Melodi
05. Kamela Islamaj – Më Ngjyros (Fargelegg meg)
06. Nadia & Genc Tukiqi – Ju Flet Tirana (Tirana snakker til deg)
07. Sara Bajraktari – Ajër (Luft)
08. Elvana Gjata – Me Tana (Hos oss)
 
09. Renis Gjoka – Loja (Kampen)
 10. Albërie Hadërgjonaj – Ku Ta Gjej Dikë Ta Dua (Hvor kan jeg finne noen å elske)

Finalen sendes direkte fra Kongress-palasset (Pallati i Kongreseve) som ligger i hovedstaden, Tirana. Den starter klokken 20:30 norsk tid og holder på fram til 23:00, før det blir en 20 minutters pause. Da er du så heldig at du får anledningen til å catche up på de lokale albanske nyhetene 🤓. Finalen starter opp igjen 23:20 og holder på til cirka midnatt. Alketa Vejsiu er programleder under alle 3 live-showene. Juryen består av Dimitris Kontopoulos, Christer Björkman og Felix Bergsson.

tenor

IKKE GLEM at Italias esc-deltaker fra 2019, Mahmood, skal opptre under kveldens semifinale! 🇮🇹 💰

Finalen skal kunne være mulig å se nederst i dette innlegget! Håper alle koser seg med sesongens aller første semifinale!! 😘

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s