I kveld: Albanias andre semifinale!

I går var første semifinale i Albania – og for et rot det var! Startet 40 minutter seint, første halvdelen av rekkefølgen var totalt endra på, og ikke minst dukka pauseunderholdningen opp før siste finalist i det hele tatt hadde sunget. Man må derfor smøre seg med god gammaldags tålamod før kveldens semifinale i Albania!

giphy

For i kveld sendes andre semifinale i Festivali i Këngës 58, direkte fra Kongress-palasset (Pallati i Kongreseve) i Tirana! Den som leder oss gjennom kvelden er samme dødspene dama som i går, nemlig Alketa Vejsiu! Finalen kan du faktisk se nederst i dette innlegget!

Tjue bidrag har sykt lyst til å representere Albania i ESC-finalen i Rotterdam til våren. Ti av dem hørte vi i går, resten får vi i dag! Kun noen få av de ti som vi ser i kveld får sjansen på søndag. Disse ti er:

01. Kastro Zizo – Asaj (Henne)
02. Tiri Gjoci – Me Gotën Bosh (Med tomt glass)
03.Olta Boka – Botë Për Dy (Verden for to)
04. Era Rusi – Eja Merre (Kom igjen)
05. Wendi Mancaku – Ende (Fremdeles)
06. Robert Berisha – Ajo Nuk Është Unë (Hun er ikke meg)
07. Gena – Shqiponja E Lirë (Fri ørn)
08. Eli Fara & Stresi – Bohem
09. Arilena Ara – Shaj (Rop)
10. Valon Shehu – Kutia E Pandorës (Pandoras eske)

Verdt å merke seg: Olta Boka representerte faktisk Albania under eurovision i 2008 med låten «Zemrën E Lamë Peng» (Vi satte hjertet på spill)!

123753719-d3fa2a17-6cc8-4ebb-a3c9-541960fcc334

For å underholde oss i pausen skal vi få se den italienske sangeren Giusy Ferreri! Siden sin deltakelse i italienske x-factor har hun nemlig gjort det stort. Bare å glede seg!

Showet skal starte 21:00. Gårsdagens semifinale skulle starte 20:30, men så starta det ikke før litt over ni. Så du trenger ikke skyndte deg hjem, hahaha! Balkansk tid er nemlig litt mer romslig enn norsk!

twee.jpg

Husk at du også kan tvitre live med oss! Bare trykk på denne lenken: https://twitter.com/eurovisionsquad og følg oss på twitter for å bli med på moroa!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s