Her er Albanias finalister!

elvana-gjata.jpg
En av favorittene, Elvana Gjata, er videre!

Torsdag og fredag kveld ble de to semifinalene av Albanias Festivali i Këngës avholdt, og 20 deltakere er nå blitt til 12 finalister, 6 fra hver semifinale. Finalen finner sted søndag kveld, og det er disse (i tilfeldig rekkefølge) vi får se kjempe om en plass i Eurovision 2020:

 1. Arilena Ara – Shaj (Rop)
 2. Elvana Gjata – Me Tana (Hos oss)
 3. Bojken Lako – Malaseen (La det bli sett)
 4. Sara Bajraktari – Ajër (Luft)
 5. Kamela Islamaj – Më Ngjyros (Fargelegg meg)
 6. Era Rusi – Eja Merre (Kom igjen)
 7. Valon Shehu – Kutia E Pandorës (Pandoras eske)
 8. Tiri Gjoci – Me Gotën Bosh (Med tomt glass)
 9. Robert Berisha – Ajo Nuk Është Unë (Hun er ikke meg)
 10. Olta Boka – Botë Për Dy (Verden for to)
 11. Albërie Hadërgjonaj – Ku Ta Gjej Dikë Ta Dua (Hvor kan jeg finne noen å elske)
 12. Gena – Shqiponja E Lirë (Fri ørn)

 

Mer detaljer info om finalen vil dere få av oss på søndag. Dere vil som vanlig få muligheten til å se det hele live her inne hos oss, og det er også mulig å chatte med oss live når vi dekker finalen på Twitter @eurovisionsquad !

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s