I dag: MGPs artistlansering (Del 1)

mgp2020nrk.jpg
Bilde: nrk.no

Det nye året har så vidt begynt, og allerede er vi klare for å starte opp MGP-sirkuset her hjemme i Norge! I dag, nærmere bestemt klokken 12:30, vil de første artistene for årets Melodi Grand Prix bli presentert for allmennheten. Denne gangen er det de allerede kvalifiserte finalistene pluss de som skal delta i delfinalen nå på lørdag som skal presenteres, men det er kun delfinalistenes låter som vil bli tilgjengelige allerede nå.
Resten av artister og låter vil presenteres før hver sin delfinale.

Etter ryktene å dømme vil det bli både kjente og ukjente fjes som skal presenteres, så det blir spennende å se hvem som returnerer, og hvem som kanskje debuterer og overrasker stort!

Vi vil være tilstede under pressekonferansen og kommer til å sende det hele live på vår facebook-side, så følg oss der! Vi kommer fortløpende til å skrive opp artistene under her så fort de blir presentert.

Disse deltar i finalen:

Didrik og Emil Solli Tangen

Ulrikke Brandstorp

Akuvi

Sondrey

Tone Damli

Disse deltar i delfinalen på lørdag:

Kim Rysstad

Raylee

Geirmund

Lisa Børud

 

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s