Nederland sender Jeangu Macrooy!

Vertsnasjonen sjøl følger suksessoppskriften fra tidligere år og velger ut sin deltaker internt i kringkasteren. Det har gått sjukt mye rykter rundt hvem som skal representere Nederland på hjemmebane. Den som ble the dark horse who won the race ble Jeangu Macrooy!

giphy

Jeangu er 26 år fra Surinam. I tillegg til å være sanger er han også musiker og komponist. Sjangeren han er et stort navn innenfor er moderne soul. Han startet sin karriere i bandet Between Towers, som besto av han selv og tvillingbroren Xillan. De holdt på i to år før Jeangu dro til Nederland i 2014 for å studere låtskriving.

Jeanguheader-1600x740-1-850x491

Offentliggjøringen ble gjort på NPO Radio 1 i går, og CEO i AVROTROS (kringkasteren som skal holde ESC i år), Eric Van Stade sier at låten Jeangu sendte inn til dem rørte dem med én gang – og de er veldig glade for at Jeangu vil bli med på denne reisen med dem!

Når vi får høre denne utrolig rørende låten er i skrivende stund uvisst – men vi kommer selvfølgelig til å dele den med dere så fort vi får tak i den! I mens kan vi kose oss med musikk Jeangu allerede har gitt ut – f.eks. låta High On You, som tok 1. plassen på topplista i Surinam i 2017!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s