Raylee er kveldens finalist!

Folk snakker om kopi av Fuego og Replay, men det funker det!

Da kan vi gratulere Raylee så mye med den sørnorske finaleplassen med låta Wild. NRK hadde løst årets delfinaleprosjekt helt topp, og spenningen ble stor. Duellene ble trukket live på scenen mens artistene så på. Da ble fordelingen slik (vinneren er i kursiv):

Duell 1:

Geirmund – Come Alive
Lisa Børud – Talking About Us

Duell 2:

Kim Rysstad – Rainbow
Raylee – Wild

Gullduell:

Lisa Børud – Talking About Us
Raylee – Wild

Det ble snakket om problemer med stemmingen (som det så ofte gjøres), sikkert spesielt siden NRK har valgt å ha et nytt stemmesystem hvor man må logge inn og gjøre det igjennom deres nettsider. Det ble derimot bekreftet under sendingen at alle stemmer er kommet igjennom og at alt skal være på stell.

Neste lørdag er det Øst-Norge som står for tur og skal velge sin finalist!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s