Lesley Roy skal representere Irland

Lesley-Roy-Ireland-Eurovision-2020-Story-Of-My-Life

Et av ryktene stemte altså, det blir Lesley Roy som skal representere Irland i 2020! Dette er bestemt i en intern utvelgelse. Låta hun skal synge heter Story of My Life og er skrevet av Robert Marvin, Catt Gravitt og Tom Shapiro i tillegg til artisten selv. Lesley har holdt på som artist i mange år, men har den seneste tiden fokusert mer på å være låtskriver, og blant annet skrevet låter for Adam Lambert og Medina.

Den irske delegasjonen er selv over seg av begeistring når det kommer til årets bidrag, og beskriver låta som en skikkelig banger! Så blir det bare spennende å se om resten av verden er enige i det da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s