Tornike Kipiani synger Take Me As I Am for Georgia

georgia-2020-tornike-kipiani-4

Tirsdag morgen denne uken ble Georgias bidrag for første gang presentert, live på morgenradio. Tornike Kipiani synger Take Me As I Am og refererer til hvordan man forventer forskjellige stereotypier blant forskjellige nasjonaliteter, mens han selv bare vil bli tatt for å være akkurat den han er!

Familiefaren som ble kjent igjennom å vinne X-Faktor i Georgia i 2014 (med selveste Tamta som mentor) har også prøvd seg i ESC tidligere, nærmere bestemt i 2017, da han var med i den nasjonale finalen med låta You Are My Sunshine. Det måtte derimot en seier i Idol 2019 til for at han skulle få lov til å representere landet.

Låta har Tornike skrevet selv, med hjelp av Aleko Berdzenishvili.
Det ser også ut til at Georgia satser høyt i år, og får hjelp av Emilia Sandquist, som er med i Jean Baptiste Group! Say no more liksom. Lykke til i Rotterdam!

 

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s