Yes! Ben & Tan vant i Danmark!

I kveld var det duket for den store finalen i Dansk Melodi Grand Prix direkte fra København. Denne finalen foregikk i år helt uten publikum, for å forebygge korona-spredning. Det gjorde absolutt noe med det som skal være en skikkelig folkefest. Mangel på applaus-effekter var det dog ikke, men kvelden var sterkt preget av artister som ikke visste hvor de skulle feste blikket mens de framførte låtene sine.

nedlasting

Noen så derimot ikke dette som et problem. Deltakeren Isam B mente dette kunne være til hans fordel – ettersom han har skikkelig publikum-skrekk. Det kan likevel virke som det ikke gjorde noe nevneverdig for framføringen hans – ettersom han ikke så ut til å klatre noe særlig opp på resultatlista i løpet av kvelden.

Uansett, 10 bidrag konkurrerte først om å bli en av de 3 som kom til kveldens superfinale. Disse 3 ble Sander Sanchez, Emil og Ben & Tan. Etter andre stemmerunde ble det altså til slutt Ben & Tan som gikk av med seieren. De skal nå delta med låten «Yes» i Rotterdam. Låta kan du høre her:

Danmark blir å se i andre halvdel av andre semifinale 14. mai. Der skal de konkurrere mot blant annet Athena Manoukian fra Armenia og Samanta Tīna fra Latvia!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s