ESQUAD AWARDS – MGP 2020: Årets «robbed»

awardshowpic

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Årets robbed er en pris som går til den artitsen og det bidraget som vi i år syns ble robbet for en bedre plassering. Det betyr ikke nødvendigvis at selve plasseringen ble dårlig, men at den hadde fortjent mye bedre. Altså, en vi syns fikk en ufortjent dårlig plassering!
Og de nominerte er….

 

Og vinneren er….

REIN ALEXANDER med ONE LAST TIME

Rein Alexander med låta One Last Time kom seg helt til finalen, men det å ikke havne i topp 4 syns vi var skikkelig ufortjent! Denne karen kunne rett og slett ha stukket av med hele seieren, og jeg vet at squaden ikke er de eneste om å tenke det. Så gratulerer til Rein Alexander, kom gjerne tilbake til MGP! 🎉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s