ESQUAD AWARDS – MGP 2020: Årets snakkis

awardshowpic

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Å bli årets snakkis er en stor greie, for da har du på en måte allerede klart det. Du får masse PR og oppmerksomhet, uansett resultat i selve konkurransen, og har på mange måter fanget størst interesse hos det norske folk. Vi baserer dette på både media og folkemunne. Hvem snakkes det mest om?
De nominerte er…

Og vinneren er….

KEVIN BOINE med STEM PÅ MÆ

Det ble altså så mye snakk om Kevin Boine i årets MGP at det tok helt av, både før og etter han hadde vært på scenen. Man skulle nesten tro han hadde deltatt med det mest kontroversielle bidraget noengang, men det var jo ikke tilfellet. Han fikk hard medfart av anmelderne i media før MGP, og enda mer oppmerksomhet når han valgte å tatovere dårlig terningkast! Etter MGP klarte flere i media å kritisere bidraget på en uverdig måte, og ting gikk helt på styr. Midt oppi alt står det som så ut til å være en veldig sterk artist, og tok det hele greit slik vi oppfattet det. Kevin Boine klarte i år å fyre opp media, og squaden syns han fortjener denne prisen spesielt for å ha taklet det så godt utad selv. Vi gir deg masse kjærlighet Kevin! Stå på videre!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s