EBU med mer info angående årets avlysning av Eurovision

hero-1024x538

Det er et spørsmål mange Eurovision-fans har lurt på de siste dagene. Nå som Eurovision Song Contest 2020 er avlyst, vil de samme artistene med de samme låtene få mulighet til å være med igjen neste år? EBU har i kveld offentliggjort litt info angående dette, og sier mer vil komme i nær fremtid.

For det første, EBU har bekreftet at årets låter ikke vil få være med i neste års Eurovision Song Contest. Dette betyr med andre ord at Ulrikke får ikke framføre «Attention» i konkurransen. Det er derimot mulighet for at hun får en ny sjanse med en annen låt, da EBU sier det vil være opp til hvert enkelt land om de vil gi årets valgte artist en ny sjanse i 2021, eller velge en annen deltaker til neste år. Allerede har flere land annonsert at de vil sende de samme artistene i 2021 men enkelte land som Sverige og Estland har sagt de vil heller arrangere Melodifestivalen og Eesti Laul på nytt igjen.

Likevel ønsker ikke EBU at alt arbeidet artistene har hatt med årets låter skal være forgjeves. De har videre sagt at de planlegger en slags form for et alternativ til årets Eurovision Song Contest. Det skal tilsynelatende ikke være en konkurranse, men at årets bidrag skal på en eller annen måte få sin heder og ære som det fortjener. EBU vil offentliggjøre senere hvordan de skal gjennomføre dette.

Tidligere denne uken kom nyheten om at Eurovision Song Contest 2020 er avlyst grunnet utbruddet av Koronaviruset. Inntil videre håper Rotterdam på å få arrangere konkurransen igjen i 2021.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s