Presentasjon: Kroatia

kroatiapresentasjon

Damir Kedžo – Divlji Vjetre

Skrevet av: Ante Pecotić
Skulle deltatt i: Andre halvdel av første semifinale

Pop-sangeren Damir Kedžo er en av de mest kjente artistene i Kroatia. Han startet karrieren sin for alvor da han deltok i et musikk-show for 16 år siden, og er for tiden en av de mest spilte artistene på radio i landet sitt. I 2019 ble han faktisk den mest spilte mannlige artisten, og fikk dermed prisen Best Male Performer Award.

Artisten har også fått en viss oppmerksomhet utenfor Kroatia, blant annet i Hviterussland og Russland. Ikke dårlig!

Kroatia har hittil ikke kommet med en endelig statement angående Eurovision Song Contest 2021, bortsett fra en ytring om at de ønsker å delta. Om vi får se igjen Damir er dermed foreløpig usikkert.

 

 

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s