Presentasjon: Georgia

georgiapresentasjon

TORNIKE KIPIANI – TAKE ME AS I AM

Skrevet av: Tornike Kipiani
Skulle deltatt i: Andre halvdel av andre semifinale

Tornike Kipiani står i år både som artist og låtskriver, selv om det ifølge historien virker litt tilfeldig at han havnet i en sånn posisjon. Arkitekten som også er familiefar til 3 barn startet et band som 19-åring og hadde ikke engang en tanke på det å være vokalist! Men når bandet sto der og sleit med å finne en vokalist, så ble det bare sånn.

Mange år senere står 32-åringen på egne bein bak årets bidrag fra Georgia, etter å ha vunnet X-Factor Georgia i 2014 (hvor hans mentor faktisk var ingen annen enn fjorårets populære Eurovision-artist fra Kypros, Tamta!), en deltakelse i nasjonale finale for Eurovision 2017 og nå vant Idol i Georgia, hvilket betyr deltakelse i Eurovision.

Låta Take Me As I Am handler om at man i dag skal passe inn i alle «perfekte» kategorier, men at man egentlig skulle ønske å bare kunne bli tatt for den man er. Teksten er ganske rett frem, men har et viktig budskap i dagens samfunn hvor alle streber etter å være «perfekt».

Georgia er et av landene som har tatt avgjørelsen om å sende årets representant til neste års konkurranse. Vi vil altså få se igjen Tornike i 2021, og gleder oss til å høre hva slags låt han vil bidra med da.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s