Presentasjon: Irland

presentasjonirland

LESLEY ROY – STORY OF MY LIFE

Skrevet av: Lesley Roy, Catt Gravitt, Tom Shapiro og Robert Marvin
Skulle deltatt i: Første halvdel av første delfinale

Lesley Roy er mangeårig singer-songwriter, men har hittil kanskje fått mest oppmerksomhet for låtskrivingen. Hun har nemlig stått bak hits fra stjerner som Medina, Miss Montreal og Adam Lambert. Født i Irland, men pendler mellom hjemlandet og New York, hvor hun lever av å skrive låter.

Hennes største prestasjoner mener hun selv er å skrive sitt eget album sammen med selveste Max Martin og å opptre på Coachella med Deorro.
Vi i Norge kan kanskje sammenlikne henne med Irland sitt svar på Ina Wroldsen?

Det irske bidraget har hun selvfølgelig skrevet selv i samarbeid med noen av hennes favoritt-låtskrivere i Nashville, hvor målet var en uptempo-låt med en følelse av å overkomme noe tungt, og å reise seg igjen. Lite visste vel låtskriverne om dagens situasjon da de satt med denne låta, men slik det er nå passer denne låta ganske bra som et slags anthem for 2020!

Irland har ikke bestemt seg for hvem som skal representere de i 2021, de har kun sagt at de gjerne planlegger å delta. Så om vi får se Lesley Roy tilbake vet vi ikke.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s