Presentasjon: Belgia

HOOVERPHONIC – RELEASE ME

Skrevet av: Alex Callier
Deltar i: Andre halvdel av første semi-finale

FacebookYouTubeTwitterInstagram

Hooverphonic er et belgisk band som ble stiftet i 1995. Flere av bandets medlemmer har kommet og gått, men to av medlemmene, Alex Callier og Raymond Geerts har vært fast inventar i bandet siden det ble stiftet. Bandets tredje medlem er vokalist Luka Cruysberghs, som har vært med siden 2018, etter at hun vant «The Voice of Flanders» og hadde Alex Callier som mentor. Bandet har laget musikk i flere sjangre, hovedsakelig elektronika, indie-pop og alternativ rock. Musikken deres har blitt brukt i utallige filmer, serier, reklamer i Europa og USA.

Belgia vil gi bandet en ny sjanse i Eurovision, og dermed vil vi få en ny låt fra Hooverphonic som skal delta i Eurovision Song Contest 2021!

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s