Presentasjon: Portugal

ELISA – MEDO DE SENTIR

Skrevet av: Marta Carvalho
Deltar i: Andre halvdel av andre semi-finale

FacebookYouTubeInstagram

Maria Elisa Silva, kjent under navnet Elisa, ble født i 1999 på øya Madeira utenfor Portugal. I løpet av oppveksten hennes deltok hun i flere festivaler, og som 17-åring begynte hun å studere jazz. I 2018 flyttet hun til Lisboa for å skrive musikk og studere videre ved Music Academy of Lisbon. Låtskriveren for låten «Medo de sentir» Marta Carvalho inviterte Elisa til å synge på låten hennes. Sammen deltok de i Portugals nasjonale utvelgelse, hvor Marta Carvalho spilte piano og Elisa sang. «Medo de sentir» ble Elisas første låt, men i februar i år ble Elisa signert ved Warner Music Portugal, og er ventet å komme med egen musikk om ikke lenge.

Portugal har valgt som blant annet både Norge, Estland og Finland, de vil igjen til neste år arrangere sin nasjonale utvelgelse «Festival da Canção».

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s