Presentasjon: San Marino

SENHIT – FREAKY!

Skrevet av: Gianluigi Fazio, Henrik Steen Hansen, Nanna Bottos
Deltar i: Første halvdel av andre semi-finale

FacebookYouTubeTwitter Instagram

Senhit Zadik Zadik, kjent som Senhit, er født i byen Bologne i Italia. Hun er en allsidig artist, som startet karrieren som med flere store musikalroller rundt om i Europa, blant annet «The Lion King» i Tyskland og «Hair» i Sveits. Hun har samarbeidet med en rekke italienske artister, og henter inspirasjon fra sine afrikanske røtter i musikken hennes. Hun har turnert opptrådt på flere populære klubber rundt omkring i store byer i Europa, og gitt ut låter som har nådd høyt på hitlistene blant annet i Storbritannia.

Eurovision fansen stiftet bekjentskap med Senhit allerede i 2011, da hun deltok for San Marino med låten «Stand By». Da kom ikke San Marino lengre enn 16. plass i sin semi-finale. Siden debuten i 2008 har San Marino kun nådd finalen 2 ganger, da med returnerende artister (Valentina Monetta i 2014 og Serhat i 2019″. Om Senhit, som returnerende artist, ville klart å sikre San Marinos tredje finaleplass får vi dessverre ikke vite, med mindre Senhit igjen blir valgt neste år til å representere San Marino.

Gianluigi Fazio, Henrik Steen Hansen og Nanna Bottos er låtskriverne bak låta «Freaky!», som Senhit skulle deltatt med.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s