Presentasjon: San Marino

SENHIT – FREAKY!

Skrevet av: Gianluigi Fazio, Henrik Steen Hansen, Nanna Bottos
Deltar i: Første halvdel av andre semi-finale

FacebookYouTubeTwitter Instagram

Senhit Zadik Zadik, kjent som Senhit, er født i byen Bologne i Italia. Hun er en allsidig artist, som startet karrieren som med flere store musikalroller rundt om i Europa, blant annet «The Lion King» i Tyskland og «Hair» i Sveits. Hun har samarbeidet med en rekke italienske artister, og henter inspirasjon fra sine afrikanske røtter i musikken hennes. Hun har turnert opptrådt på flere populære klubber rundt omkring i store byer i Europa, og gitt ut låter som har nådd høyt på hitlistene blant annet i Storbritannia.

Eurovision fansen stiftet bekjentskap med Senhit allerede i 2011, da hun deltok for San Marino med låten «Stand By». Da kom ikke San Marino lengre enn 16. plass i sin semi-finale. Siden debuten i 2008 har San Marino kun nådd finalen 2 ganger, da med returnerende artister (Valentina Monetta i 2014 og Serhat i 2019″. Om Senhit, som returnerende artist, ville klart å sikre San Marinos tredje finaleplass får vi dessverre ikke vite, med mindre Senhit igjen blir valgt neste år til å representere San Marino.

Gianluigi Fazio, Henrik Steen Hansen og Nanna Bottos er låtskriverne bak låta «Freaky!», som Senhit skulle deltatt med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s